top of page

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

Parturi-kampaamo Rasta toimii Tampereella osoitteessa Sorinkatu 4. Tuotteet voi noutaa paikan päältä veloituksetta.

Tuotteiden toimitusaika:
Toimitusaika on 2-6 arkipäivää. Tehdessäsi tilauksen, jossa on mukana tuotteita, joita ei ole varastossa, toimitamme tuotteet kootusti viimeisen tuotteen saavuttua meille. Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle sähköpostitse tilausvahvistuksen. 

Toimituskulut:
Toimituskulut SmartPost automaattiin ja Postin noutopisteeseen ovat 5,90€ / tilaus.

ILMAINEN TOIMITUS YLI 50 € TILAUKSIIN.

Nouto liikkeestämme (Sorinkatu 4, 33100 Tampere) on aina maksuton.Voit myös valita maksutavaksi kortti- tai käteismaksun noudettaessa.

 

Verkkokaupan oston voi maksaa turvallisesti credit- tai debitkortilla, Apple Payllä tai Klarna-maksulla.

 

Maksupalveluna WIX Payments ja Klarna.

Palautukset ja vaihdot

Toivomme että olet tyytyväinen tuotteeseen, mutta jos haluat vaihtaa tai palauttaa tuotteen niin olethan meihin yhteydessä. Palautus/vaihto tulee tehdä 14 vuorokauden sisällä siitä, kun olet vastaanottanut paketin, ja palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa ja käyttämätön.

Tuotteen palauttaminen työllistää aina henkilökuntaamme ja toivomme, että tekisit ostoksen harkiten ja sillä ajatuksella, että aiot pitää tuotteen.

Palautus / posti: Ilmoita meille etukäteen palautuksestasi lähettämällä sähköpostia verkkokauppa@rasta.fi tai soittamalla 050 355 5717. Kerro haluatko palauttaa tuotteen vai vaihtaa sen, jolloin lähetämme sinulle uuden tilalle. Palautus/vaihto tulee tehdä 14 vuorokauden sisällä siitä kun olet vastaanottanut paketin.

 

Tuotteen palauttamisen maksaa asiakas. Toimituskuluja ei hyvitetä.

 

Pakkaa tuote pussiin / laatikkoon ja teippaa lähetys huolellisesti kiinni. Huomioithan, että palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön.

Palautusosoite on:
Parturi-kampaamo Rasta, Sorinkatu 4, 33200 Tampere

​Vie paketti postiin. Hyvitämme palautuksen heti, kun olemme vastaanottaneet ja tarkastaneet palautetun tuotteen. Hyvitys tehdään käytetyn maksutavan mukaisesti luottokortille.

Reklamaatiot ja ongelmatilanteet

Mikäli tuotteessa on jotain vikaa tai sinulla on jokin muu ongelma, ole meihin yhteydessä lähettämällä sähköpostia verkkokauppa@rasta.fi tai soittamalla 050 355 5717. Mikäli sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä ja autamme mielellämme!

Muut ehdot

Parturi-kampaamo Rasta ei ole vastuussa jos toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy, tietoliikenneverkkojen toimimattomuudesta, tieverkkojen toimimattomuudesta, luonnon ilmiöistä, työnseisauksista / lakoista, poliittisista, tai muista force majeure -syistä. Parturi-kampaamo Rasta pidättää oikeuden kaupan perumiseen, mikäli tilauksessa on tapahtunut merkittävä virhe, kuten merkittävä poikkeama tuotteen myyntihinnassa.

bottom of page