top of page
IMG_9682.jpg
rasta-sunrise.jpg

THE RASTA STORY

Rasta on toiminut Kehräsaaressa vuodesta 2000. Alusta asti olemme olleet Tampereella katumuodin suunnannäyttäjiä. Olemme tunnettuja joustavista aukioloajoista sekä luovasta ja innovatiivisestä ilmapiiristä.

 

Meillä työskentelee kuusi ammattilaista, joille hiukset ovat tyylin lisäksi elämäntapa. Tiimimme on hyvin aktiivinen koulutuspuolella.

 

Rasta tarjoaa sinulle kokonaisvaltaisen palvelun. Palveluihimme kuuluu räätälöidyt leikkaukset ja värjäykset. Lisäksi tarjoamme rastat, pidennykset sekä kampaus- ja meikkipalvelut niin arkeen, juhlaan kuin kuvauksiinkin.

 

Viimeisimpiä kuulumisia voit katsoa Rastan facebookista ja instagramista.

violetithiukset.jpg
morsiuskampaus.jpg

THE RASTA TEAM

Anna

"Pirtsakka lappeenrantalainen miesie-irrottelija, jonka takataskussa on erinomainen tekninen osaaminen ja herskyvä luovuus"

Anna on omistanut Rastan vuodesta 2002 ja kantavana ajatuksena on alusta asti ollut, että Rasta on muutakin kuin kampaamo. Henkilökunnan kiinnostus asiakkaita kohtaan sekä yhteistyö kollegoiden välillä ovat avainsanat onnistuneeseen lopputulokseen.

 

Anna toivoo että kaikkien ihmisten olisi helppo tulla Rastaan ja ennen kaikkea mahdollisuus olla juuri oma itsensä. Tai kenties löytää itsensä?

 

Vapaa-aikaa Anna viettää mieluiten perheensä seurassa, suunnittelee, remontoi, juoksee ja opettelee hetkessä elämistä. Maadottumisessa auttaa hevosharrastus ja koiran kanssa lenkkeily.

 

Anna on ollut mukana vuosien varrella erilaisissa tapahtumissa, näytöksissä ja koulutuksissa niin lavalla kuin yleisössäkin. Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä parturi-kampaamo Rastan kanssa, ota yhteyttä Annaan.

anna2022.jpg

Ronja

Ronja on tuorein lisäyksemme Rastan riveissä. Hän on toukokuussa 2021 parturi-kampaajaksi valmistunut Pyynikin kampaajakoulun kasvatti.

Ronja pitää kaikenlaisista parturi-kampaajan töistä, mutta on erityisesti kiinnostunut katumuodista ja varsinkin rastatyöt ovat Ronjan mieleen.

Vapaa-ajallaan Ronja harrastaa kaikenlaista luovaa taiteilua ja meikkaaminen on myös yksi rakas harrastus.

Ronja also serves in English.

ronja2022.jpg
lilli2022.jpg

Lilli

Lilli on uransa Rastalla aloittanut 2017 oppisopimuksella ja siitä on jatkettu 2019 valmistumisen jälkeen. 

 

Luonnonlapsi isolla L:llä ja yhtä isolla fiilistelyllä muotia ja tyylejä. Retroa ja nykypäivää.  

 

Työssä inspiroi vastakohdat. Pehmeät liukuvat balayage tekniikat ja ihanasti överit sateenkaaritukat! Isommat muutostyöt ja kokonaisuuksien uudelleen luominen, oli hiukset sitten lyhyttä tai pitkää, on aina jees!

 

Vapaalla nautiskellaan askarteluista, kirppariretkistä ja siitä luonnosta. Hieman nörtteyteenkin taipuva kulttuurin kulutus tuo mukavan lisän tähän kaikkeen. Unohtamatta karvaisia kavereita. 

 

Lilli also serves in English.

siru2022.jpg

Siru

Sirun erityisenä intohimona ovat pitkät hiukset ja erilaiset raidoitus- ja vaalennustyöt. Suuri somettajahirmu joka onkin aina ensimmäisten joukossa perillä uusista tekniikoista ja valmis heti pistämään ne testiin!

 

Siru on valmistunut vuonna 2015 ja on työskennellyt suurella motivaatiolla alalla siitä saakka. Siru on lempeä ja kauaskatseinen parturi-kampaaja ja on valmis ottamaan isommatkin projektit vastaansa pitkällä tähtäimellä.

 

Vapaa-ajallaan Siru rentoutuu muun muassa kuntoilemalla, mutta viihtyy myös hyvässä seurassa viinin kera. Siru haaveilee matkustelemisesta upeisiin ja eksoottisiin paikkoihin ympäri maailman.

 

Siru also serves in English.

Saara

Äitiyslomalla

varihiukset.jpg

Petra

Petra on toukokuussa 2016  parturi-kampaajaksi valmistunut Pyynikin kampaajakoulun kasvatti. Petra aloitti heti valmistuttuaan sopimusyrittäjänä Rastassa.

 

Petra osaa nähdä kaikissa tyyleissä ne ihanat puolet ja on valmis tekemään vuoksesi myös taustatyötä. Erityisesti Petran saat innostumaan lyhyen ja puolipitkän hiuksen muodonmuutoksista.

 

Lisäoppia Petra on ehtinyt hakea mm. parturoinnista, dreadlockseista, Olaplex-hoidoista, kampauksista ja meikeistä.

 

"Teen Rastassa myös ehostuksia parturi-kampaajan koulutuksellani. Esikuvanani toimii Bobbi Brownin kevyet ja pehmeät meikit. Luonnollista kauneutta makealla pikku twistillä. Pikku-ihmiset ovat lämpimästi tervetulleita tuoliini, minulta riittää juttua vaikkapa Pokemoneista tai Frozenista."

 

Petra also serves in English.

petra2022.jpg
bottom of page