IMG_9682.jpg
rasta-sunrise.jpg

THE RASTA STORY

Rasta on toiminut Kehräsaaressa vuodesta 2000. Alusta asti olemme olleet Tampereella katumuodin suunnannäyttäjiä. Olemme tunnettuja joustavista aukioloajoista sekä luovasta ja innovatiivisestä ilmapiiristä.

 

Meillä työskentelee viisi ammattilaista, joille hiukset ovat tyylin lisäksi elämäntapa. Tiimimme on hyvin aktiivinen koulutuspuolella.

 

Rasta tarjoaa sinulle kokonaisvaltaisen palvelun. Palveluihimme kuuluu räätälöidyt leikkaukset ja värjäykset. Lisäksi tarjoamme rastat, pidennykset sekä kampaus- ja meikkipalvelut niin arkeen, juhlaan kuin kuvauksiinkin.

 

Viimeisimpiä kuulumisia voit katsoa Rastan facebookista ja instagramista.

violetithiukset.jpg
morsiuskampaus.jpg

THE RASTA TEAM

Anna

"Pirtsakka lappeenrantalainen miesie-irrottelija, jonka takataskussa on erinomainen tekninen osaaminen ja herskyvä luovuus"

Anna on omistanut Rastan vuodesta 2002. Lisäksi hän on toiminut freelancer-kouluttajana TIGIllä.  Kiinnostuksen kohteena hänellä on erityisesti leikkaustekniikat ja luonnonkiharat hiukset. Halu kehittyä kampaamisessa pitää motivaation yllä.

 

Luonteeltaan Anna on ikuinen unelmoija, joka koittaa työntää auki ovia, joissa lukee "vedä". Vapaa-aikaa Anna viettää mieluiten perheensä seurassa, suunnittelee, remontoi, juoksee ja opettelee hetkessä elämistä.

 

Anna on ollut mukana vuosien varrella erilaisissa tapahtumissa ja näytöksissä. Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä parturi-kampaamo Rastan kanssa, ota yhteyttä Annaan.

anna2020.jpg

Petra

Petra on toukokuussa 2016  parturi-kampaajaksi valmistunut Pyynikin kampaajakoulun kasvatti. Petra aloitti heti valmistuttuaan sopimusyrittäjänä Rastassa.

 

Petra osaa nähdä kaikissa tyyleissä ne ihanat puolet ja on valmis tekemään vuoksesi myös taustatyötä. Erityisesti Petran saat innostumaan lyhyen ja puolipitkän hiuksen muodonmuutoksista.

 

Lisäoppia Petra on ehtinyt hakea mm. parturoinnista, dreadlockseista, Olaplex-hoidoista, kampauksista ja meikeistä.

 

"Teen Rastassa myös ehostuksia parturi-kampaajan koulutuksellani. Esikuvanani toimii Bobbi Brownin kevyet ja pehmeät meikit. Luonnollista kauneutta makealla pikku twistillä. Pikku-ihmiset ovat lämpimästi tervetulleita tuoliini, minulta riittää juttua vaikkapa Pokemoneista tai Frozenista."

 

Petra also serves in English.

petra2020.jpg
saara2020.jpg

Saara

Saara on yksi Rastan moniosaajista. Erityisiä kiinnostuksen kohteita ovat vaaleat värit, kampaukset ja meikit. Somessa suurta huomiota onkin herättänyt Saaran upeat luomukset kesän morsiamille.

 

Saara nauttii kokonaisuuksien tekemisestä, joissa saa näyttää osaamistaan monella eri saralla.

Saara on tehnyt monivuotista yhteistyötä eri valokuvaajien kanssa kammaten ja ehostaen.

 

Vapaa-ajallaan Saara nauttii matkustelusta, hyvästä ruoasta, musiikista, ystävien ja perheen seurasta sekä Urpo-koiran koiruuksista.

 

Avuliampaa ja empaattisempaa ihmistä on vaikea löytää.

 

Saara also serves in English.

lilli2020.jpg

Lilli

Lilli on oppisopimuksella kouluttautunut Rastan oma kasvatti vuosimallia 2019.

 

Luonnonlapsi isolla L:llä, mutta yhtä isolla rakkaudella muodin ja persoonallisten tyylien ihmemaassa seikkailija. Vintagesta nykypäivään ja musiikista taiteeseen syttyvä catlady.

 

Kaikki on vielä uutta ja jännittävää, joten kiinnostusta riittää kaikenlaisiin projekteihin oli sitten toiveissa väriä tai leikkuuta. Balayage maalailuun Lilli on hurahtanut ja erikoistekniikoita hän on päässyt tekemäänkin lyhyestä historiasta huolimatta - ja toimii!

 

Vapaa aika Lillillä täyttyy muutaman edellä mainitun lisäksi ”tee se itse” askarteluista, kirpparien koluamisesta ja saleilusta.

 

Lilli also serves in English.

Siru

Siru on tuorein lisäyksemme Rastan riveissä. Hänen erityisenä intohimonaan ovat pitkät hiukset ja erilaiset raidoitus- ja vaalennustyöt. Suuri somettajahirmu joka onkin aina ensimmäisten joukossa perillä uusista tekniikoista ja valmis heti pistämään ne testiin!

 

Siru on valmistunut vuonna 2015 ja on työskennellyt suurella motivaatiolla alalla siitä saakka. Siru on lempeä ja kauaskatseinen parturi-kampaaja ja on valmis ottamaan isommatkin projektit vastaansa pitkällä tähtäimellä.

 

Vapaa-ajallaan Siru rentoutuu muun muassa kuntoilemalla, mutta viihtyy myös hyvässä seurassa viinin kera. Siru haaveilee matkustelemisesta upeisiin ja eksoottisiin paikkoihin ympäri maailman.

 

Siru also serves in English.

siru2020.jpg
morsiuskampaus.jpg